Recool verzorgt sinds 1995 totaalverhuur in klimaatoplossingen. Door middel van het uitgebreide verhuurassortiment bieden wij u de oplossing voor vrijwel iedere geplande of ongeplande situatie, op het gebied van klimaatbeheersing, verwarming, koeling, proceskoeling, vochtbeheersing en ventilatie.
Projectmatige oplossingen
Tijdelijke oplossingen
Noodoplossingen
Advies en projectopname

Oplossingen

Wij kunnen u van dienst zijn in diverse situaties: noodkoeling, projectmatige koeling en evenementenkoeling. Ons verhuurprogramma bevat apparatuur met diverse vermogens zodat wij u bij vrijwel alle mogelijke klimaatproblemen, van klein tot groot, van dienst kunnen zijn.

Flexibele huurperiodes

De verhuurmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt of u nu een week wilt huren, enkele maanden of een jaar. Voor langere periodes bieden wij daarnaast de mogelijkheid tot het leasen van de apparatuur. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kunt u contact met ons opnemen.

Werkgebied

De installatie van onze apparatuur wordt desgewenst verzorgd door ons eigen team van monteurs, welke allen beschikken over de juiste kennis en ervaring met betrekking tot alle aspecten van de klimaattechniek. Wij verzorgen onze oplossingen in de gehele Benelux en in Duitsland.

Verhuurapparatuur

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreide verhuurvloot van klimaatapparatuur opgebouwd. Alle apparatuur uit de verhuurvloot wordt door ons zelf geschikt gemaakt voor de zware omstandigheden in de verhuur. Op die manier kunnen wij er zorg voor dragen dat een tijdelijke oplossing ook in de meest kritische situaties ingezet kan worden.

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem telefonisch contact op via: 078 – 69 11 000

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin