Ieder project is anders en het vinden van een geschikte, tijdelijke oplossing is niet altijd eenvoudig. Juist in dit soort situaties denken wij graag met u mee en is ons team van commercieel en technisch adviseurs beschikbaar. Bij een projectopname denken we graag met u mee over de mogelijke oplossingen en adviseren wij u graag over de technisch en financieel beste oplossing.
Financieel en technisch advies
Opname op locatie
Meedenken in projecten
Complete ontzorging

Team van commercieel en technisch adviseurs

Voor vrijwel iedere situatie is een passende tijdelijke oplossing te bedenken. Vanuit onze complete verhuurvloot kunnen wij voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing bieden. Op basis van de benodigde oplossing, de duur van het project en uw wensen denkt ons team van adviseurs graasg met u mee over passende oplossingen.

Opname op locatie

Onze adviseurs zijn daarnaast beschikbaar voor een opname op locatie. Dit vergemakkelijkt in veel gevallen de plaatsing van de tijdelijke nstallatie. Het kan daarnaast ook helpen voor situaties waarbij de inpandige toegankelijkheid beperkt is, waarbij restricties gelden voor afmetingen of geluid of waarbij de aansluiting op het bestaande systeem complex is. Voor deze uitdagende projecten kan een gezamenlijke projectopname uitkomst bieden.

Meedenken en ontzorging

Vanuit onze ruime ervaring in de plaatsing van tijdelijke oplossingen denken wij graag met u mee. Doordat wij beschikken over een uitgebreid assortiment appendages, koppelingen en plenums is te allen tijde een passende aansluiting van de huurapparatuur op het bestaande systeem te realiseren. Heeft u een project waarbij wij u van dienst kunnen zijn met ons advies, neemt u dan contact met ons op.

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin