Dankzij de modulaire inzetbaarheid zijn de nieuwe laag temperatuur luchtkoelers, type LTKB25, inzetbaar voor het koelen van zeer grote ruimtes, waaronder opslagruimten van groenten, fruit, planten, bloemen en bloembollen. Ook voor productie- en verpakkingsruimten vormen de laag temperatuur luchtkoelers een passende oplossing.

Uitbreiding assortiment luchtkoelers met LTKB25

Met de introductie van de laag temperatuur luchtkoelers, type LTKB25 breiden we ons verhuurassortiment voor laag temperatuur ruimtekoeling verder uit. De laag temperatuur lucht koelers zijn speciaal ontwikkelde koelerblokken voor het koelen van ruimtes vanaf circa +5°C en hoger en hebben een koelvermogen van 25 kW per stuk.

Modulair inzetbaar

De koelerblokken zijn modulair inzetbaar voor het koelen van opslag- en verwerkingsruimtes van onder meer groenten, fruit, planten, bloemen en bloembollen. Dankzij het hoge luchtdebiet in combinatie met de hoge luchtworp is een effectieve koeling van complete ruimtes mogelijk.

Ook als standalone werking

De laag temperatuur koelerblokken kunnen dankzij de snelkoppelingen eenvoudig op een bestaand koudwatersysteem aangesloten worden, maar ook standalone werking als noodsysteem in combinatie met een koudwatermachine is mogelijk.

Meer informatie:

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin