Voor het verhuurseizoen 2022 hebben wij onze verhuurvloot uitgebreid met een aantal nieuwe generatie luchtgekoelde koudwatermachines. Deze machines worden gekenmerkt door een zeer breed werkingsgebied, waardoor ze naast comfort toepassingen ook geschikt zijn voor proceskoeling.

Speciale veelzijdige verhuurframes

De nieuwe koudwatermachines zijn geplaatst in speciale extra robuust uitgevoerde verhuurframes, met speciale hijs- en hefpunten, en containerhaken voor het hijsen met onder meer kranen. De machines zijn vrijwel volledig voorzien van afschermingsgaas en kunnen zowel aan de lange als korte zijde met een heftruck verplaatst worden.

Geschikt voor comfort- en proceskoeling

Voor comfort toepassingen zijn de machines onder meer geschikt voor standaard watertrajecten van 6-12°C of 10-15°c, maar ook voor proceskoeling tot -8°C water/glycol zijn deze machines toepasbaar. Dankzij het dubbele koudemiddelcircuit, met per circuit een compressor wordt bedrijfszekerheid gewaarborgd, waarbij de toepassing van een inverter compressor in combinatie met een aan/uit compressor zorgt voor energiezuinigheid en een staploze regeling.

De nieuwe koudwatermachines zijn te huren in capaciteiten van 50, 60, 80 en 100 kW en zijn per direct beschikbaar.

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin