Steeds vaker wordt voor verwarming gebruik gemaakt van lucht/water warmtepompen. Dit is niet alleen zo voor permanente situaties, maar ook in de verhuur krijgen wij steeds vaker de vraag naar duurzame verwarming als alternatief op dieselgestookte of elektrische heaters.

Nieuwe generatie lucht/water warmtepompen

Ons verhuurassortiment bevat reeds sinds 2005 diverse lucht/water warmtepompen, waarbij wij de afgelopen 5 jaar een aanzienlijke uitbreiding ons assortiment warmtepompen in de verhuurvloot hebben doorgevoerd. Begin dit jaar is hier het nieuwste type warmtepomp bijgekomen, welke volledig is uitgevoerd met energiezuinige inverter compressoren.

Energiezuinige en stille werking

De nieuwe lucht/water warmtepompen, type CHP60 en CHP85, worden gekenmerkt door de energiezuinige werking (COP tot 4,05 en SCOP tot 4,08), het zeer lage geluidsniveau en de compacte smalle uitvoering. Bijkomend voordeel van deze machines is dat deze ook bij lage buitenluchttemperaturen tot 90% van de nominale capaciteit behouden, waardoor de machines ook bij lage temperaturen een passende tijdelijke oplossing kunnen vormen.

Meer informatie

Lucht/Water Warmtepomp CHP60

Lucht/Water Warmtepomp CHP85

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin