Speciaal voor het koelen van grotere ruimtes introduceren we een nieuw type lucht/water portable airconditioner met een hoog koelvermogen van 27 kW.

Nieuwe noodkoelers voor grote ruimtes

Speciaal voor het koelen van grotere ruimtes introduceren we een nieuw type lucht/water portable airconditioner met een hoog koelvermogen van 27 kW. Deze airconditioner is eveneens ideaal inzetbaar is als flexibele noodkoeler. De nieuwe generatie airconditioners zijn speciaal geschikt voor plaatsing tot 30 meter inpandig met afgifte van de warmte naar buiten.

Inpandige plaatsing mogelijk

De noodkoelers bestaan uit een binnendeel en 2 compacte buitendelen welke verbonden worden met de binnenunit via vloeistofpakketten. Het binnendeel geeft de warmte af aan koelwater in de vloeistofpakketten, waarbij de warmte via de buitendelen aan de buitenlucht wordt afgegeven. De vloeistofpakketten zijn koppelbaar tot een maximale lengte van 30 meter waarmee ook inpandige plaatsing mogelijk wordt gemaakt.

Toepassing van de noodkoeler

Tot de toepassingsmogelijkheden van de noodkoeler/airconditioner behoren onder meer koeling van grotere serverruimtes en datazalen, productie- en opslagruimten en werkplaatsen.

Meer informatie

Bekijk de nieuwe noodkoeler op de productpagina

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin