Lucht/Water portables zijn speciaal ontworpen airconditioners ten behoeve van tijdelijke klimaatoplossingen.

De temperatuur van deze units kan ingesteld worden op koelen met een luchtuitblaas tussen 10°C en 35°C waarmee de units inzetbaar zijn voor zowel koeling als voor airconditioning.

Werkingsprincipe
De verrijdbare binnenunit wordt in de te koelen ruimte opgesteld, waarbij deze door middel van een flexibele vloeistofslang verbonden wordt met de buiten opgestelde luchtgekoelde condensor. Hierbij geeft de binnenunit zijn warmte af aan het koelwater en het koelwater geeft de warmte af aan de buiten opgestelde condensor. Door deze configuratie kunnen flexibele koeloplossingen geboden worden, waarbij het toch mogelijk blijft om de warmte aan de buitenlucht af te geven.

Nieuwe generatie
Met de LWPA66 biedt Recool de nieuwste generatie lucht/water portables voor verhuurtoepassingen. Bij deze nieuwste generatie is  de lengte van de vloeistofleiding gemaximaliseerd op 30 meter (t.o.v. 25 meter bij de vorige generatie). Hierdoor kunnen deze units nu nog eenvoudiger in nog meer tijdelijke situaties ingezet worden.

Meer informatie:
Voor meer informatie over de LWPA66, over de toepasbaarheid en over de huurtarieven kunt u contact opnemen een van onze adviseurs via 078 – 69 11 005.

Voor meer informatie over ons aanbod lucht/water portables klikt u op onderstaande link.
Productaanbod Lucht/Water Portables

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin