Met de nieuwste mini chillers, type CH5, bieden we speciaal ontwikkelde koudwater-huurmachines voor het koelen van kleinere processen zoals spuitgietmachines, ijkprocessen en koeling van procesvloeistoffen in de chemische industrie.

Huurchiller bij kritische processen of onderhoud

Bij kritische processen waar gewerkt wordt met procesvloeistoffen, kan proceskoeling noodzakelijk zijn. Bij uitval van bestaande proceskoelinstallatie of bij geplande onderhoudswerkzaamheden is de inzet van een huurchiller dan vaak erg wenselijk.

Nieuwe generatie mini Chillers, type CH5

Met de nieuwste mini chillers, type CH5 bieden we speciaal uitgevoerde koudwater-huurmachines, ontwikkeld voor het koelen van kleinere processen zoals spuitgietmachines, ijkprocessen en koeling van procesvloeistoffen in de chemische industrie.

Deze nieuwe mini chillers zijn speciaal uitgevoerd in een compact en verrijdbaar verhuurframe met geïntegreerde schakelvat en pomp. Bij processen waar een gegarandeerde scheiding van het koelwater en het proces benodigd is, bieden we compacte RVS-warmtewisselaars.

Nieuwste generatie chillers voor iedere wens

Met de nieuwste generatie chillers voor proceskoeling breiden we de range machines, geschikt voor werking met kritische temperaturen tussen -10°C en +25°C, verder uit. Hierdoor kunnen wij aan iedere wens voor proceskoeling tot 300 kW voldoen.

Recool verzorgt de complete oplossing om de huur-koelmachine aan te sluiten op een bestaand proceskoeling-systeem inclusief alle benodigde randapparatuur, kabels, slangen, transport, installatie en inbedrijfstelling; wij zorgen ervoor dat uw processen zo snel mogelijk weer gekoeld kunnen plaatsvinden.

Meer informatie?

Bezoek de specifieke productpagina van de Mini Chiller CH05

Of neem contact op met onze adviseurs: 0800 – 69 11 000.

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin