De speciale mobiele lage temperatuur koelers, ook wel koelcelunits genaamd, van Recool zijn speciaal ontworpen voor het snel bereiken van lage ruimtetemperaturen tot 0°C.

Hiermee vormen deze huurunits de perfecte oplossing voor inzet in lage temperatuur opslag-, verwerkings- en productiehallen van onder meer groenten, fruit, aardappelen en bloemen.

De mobiele lage temperatuur koelers zijn beschikbaar in twee modellen met een capaciteit van 20 of 25 kW, waarbij afhankelijk van de uitvoering, de units inzetbaar zijn voor koelen tot 5° of 0°C.

De units zijn robuust ontworpen met alle benodigde componenten in één unit en zijn uitgevoerd met zwenkwielen, waardoor een snelle plaatsing in de ruimte ten allen tijde mogelijk is.

De warme lucht wordt gekoeld via de ingebouwde watergekoelde condensor, waarbij de condensor de warmte afgeeft aan proceswater. Hiervoor kunnen deze units direct aangesloten worden op de waterleiding. Een alternatieve energiebewuste oplossing vormt daarnaast inzet in combinatie met een bij te huren droge koeler, waardoor recirculatie van het proceswater mogelijk is.

Meer informatie:
Watergekoelde mobiele luchtkoelers

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin