Recool introduceert de nieuwe standaard in energiezuinige huurbevochtiging: ultrasoonbevochtigers in huurconfiguratie.

Energiezuinigheid
Deze huurbevochtigers, met een bevochtigingscapaciteit van 10 kg/uur, werken met een standaard 230 Volt aansluiting. Hierdoor zijn er geen elektrische aanpassingen nodig voor de inzet van dit type huurbevochtiger. Met een opgenomen vermogen van slechts 1200 Watt is het energieverbruik van de ultrasoonbevochtiger 80% lager dan het energieverbruik van een stoombevochtiger met dezelfde capaciteit.

Veilige en hygiënische werking
De compleet uitgevoerde ultrasoon installaties zijn voorzien van een geïntegreerde omgekeerde-osmose installatie, waarmee een veilige werking gegarandeerd wordt. De automatische doorspoelfunctie en de aflopende bodem zorgen voor een volledige waterleegloop en resulteren in een hygiënische bevochtigingsinstallatie.

Toepassingen
De ultrasoonbevochtigers zijn geïntegreerd in een robuust verhuurframe, waarmee een eenvoudige plaatsing en verplaatsing mogelijk is. De units zijn snel inzetbaar en kunnen toegepast worden voor bevochtiging direct in de ruimte of voor indirecte bevochtiging via een luchtkanaal of luchtbehandelingskast.

Meer informatie
Neem contact via 078-6911005 of bezoek de productpagina
Ultrasoonbevochtigers

Deel dit bericht
Recool is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Linkedin