Recool - Verhuur industriële airconditioning


Recool Verhuur is gespecialiseerd in verhuur van industriële airconditioning en koeling. Door de diversiteit aan producten in ons assortiment kunnen wij u verhuur oplossingen bieden voor vrijwel alle problemen die u op het gebied van industriële airconditioning heeft.

Door middel van het uitgebreide assortiment bieden wij oplossingen voor de kleinste productieruimtes en fabricageruimtes tot aan grote productiehallen en fabriekshallen aan toe.

Voor plaatsing direct in de ruimte hebben wij een uitgebreid assortiment luchtgekoelde, lucht/watergekoelde en watergekoelde airconditioners. Voor industriële airconditioning waarbij plaatsing in de ruimte niet mogelijk of gewenst is kunnen eenvoudig oplossingen geboden worden met de rooftopunits uit ons verhuurassortiment. Door middel van dit uitgebreide assortiment kunnen wij uw fabriekshal of productieruimte zodoende eenvoudig en snel voorzien van tijdelijke industriële airconditioning.

Voor meer informatie over de oplossingen die wij voor u op het gebied van industriële airconditioning kunnen verzorgen kunt u contact met ons opnemen via 0800 - 69 11 000.


Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA