Referenties - Airco & warmtepompen - Tijdelijke klimaatbeheersing kantoorpand

Tijdelijke klimaatbeheersing kantoorpand
Een van onze opdrachtgevers, gespecialiseerd in het leveren van software voor pensioenfondsen en verzekeraars, is gevestigd in een huurpand in het westen van het land. Reeds sinds het betrekken van het huurpand enkele jaren geleden bestond er grote ontevredenheid over het functioneren van de bestaande klimaatbeheersingsinstallatie, bestaande uit een luchtbehandelingskast, koudwatermachine en CV-installatie.

Omdat onze opdrachtgever geen eigenaar is van de installatie en omdat de verwachting is dat er op korte termijn een verhuizing plaats zal vinden is Recool benaderd met het verzoek een tijdelijke oplossing te verzorgen.

Tijdens het bezoek van een van onze technisch adviseurs bleek al snel dat de capaciteit van de installatie onvoldoende is, waarmee de warmte in de zomer en de kou in de winter verklaard kon worden. Om dit probleem op te lossen is besloten tot plaatsing van een rooftop in warmtepompuitvoering. Deze rooftopunit levert 50 kW extra koel- of verwarmingsvermogen, wat direct in de bestaande luchtbehandelingskast gebracht wordt.

Deze huuroplossing heeft ervoor gezorgd dat de temperatuur voor het eerst sinds het betrekken van het huurpand aangenaam is gebleven tijdens de afgelopen zeer warme zomer.

Meer informatie
Bezoek de productpagina
of
Bel 0800 69 11 000

Nieuws
News
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder
Watergekoelde huurairconditioners
Dankzij hoge capaciteiten de oplossing voor airconditioning en noodkoeling Lees verder

NVKL Vianorm VCA