Referenties - Airco & warmtepompen

Referenties

In de sectie Airconditioning & Warmtepompen vindt u een selectie van huurprojecten waarbij de huurapparatuur ingezet is ten behoeve van klimaatbeheersing (Airconditioning en/of verwarming).
Tijdelijke klimaatbeheersing kantoorpand

Een van onze opdrachtgevers, gespecialiseerd in het leveren van software voor pensioenfondsen en verzekeraars, is gevestigd in een huurpand in het westen van het land. Reeds sinds het betrekken van het huurpand enkele jaren geleden bestond er grote ontevredenheid over het functioneren van de bestaande klimaatbeheersingsinstallatie. Recool is benaderd met het verzoek een tijdelijke oplossing te verzorgen.
Klik hier om het project te bekijken
RTL Late Night

RTL Late Night is de dagelijkse talkshow van Humberto Tan op RTL4. Iedere werkdag tussen 22.30 en 23.30 schuiven gasten uit politiek, sport en entertainment aan in Café Americain in het hartje van Amsterdam.
Klik hier om het project te bekijken
Rivas Beatrixziekenhuis

Het Rivas Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis gevestigd in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Het Rivas Beatrixziekenhuis wordt gekenmerkt door hoogwaardige medische zorg, waarbij de waarden veilig, snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij centraal staan. Recool heeft de tijdelijk koeling voor één van de patiëntenafdelingen in het ziekenhuis verzorgd.
Klik hier om het project te bekijken
Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA