Referenties - Chillers - Railpro

Railpro
Voestalpine Railpro gevestigd te Hilversum, is een totaalaanbieder voor de railinfrastructuur. Zowel in Nederland als in de omringende landen verzorgen ze hun diensten in een breed gamma van producten, logistieke diensten en services als Supply, Logistics & Servicemanager.

Sinds 2002 is Voestalpine Railpro onderdeel van het Oostenrijkse Voestalpine Railway Systems (een volledige dochter van Voestalpine AG). De combinatie van Railpro's productassortiment, logistieke vaardigheden en diensten met voestalpine's wereldwijde innovatieve productiemogelijkheden leidde tot een compleet en uniek pakket voor de Nederlandse markt.

Railpro heeft voor de komende zomermaanden twee chillers gehuurd bij Recool voor het koelen van twee kantoorgebouwen. Elk kantoorgebouw heeft een eigen chiller. Zo staat er een chiller van 100 kW bij één van de kantoren, welke de vloerkoeling van koudwater voorziet. Bij het andere kantoor dient de chiller van 150 kW voor het leveren van koudwater ten behoeve van de fancoils.
Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA