Referenties - Chillers

Referenties

In de sectie chillers vindt u een selectie van de referenties waarvoor wij de tijdelijke luchtgekoelde chillers of luchtgekoelde koelcontainers hebben verzorgd.
Railpro

Voestalpine Railpro gevestigd te Hilversum, is een totaalaanbieder voor de railinfrastructuur. Zowel in Nederland als in de omringende landen verzorgen ze hun diensten in een breed gamma van producten, logistieke diensten en services als Supply, Logistics en Servicemanager. Railpro heeft voor de komende zomermaanden twee chillers gehuurd bij Recool voor het koelen van twee kantoorgebouwen.
Klik hier om het project te bekijken
NKI-AVL - Amsterdam

Het Nederlands Kankerinstituut – Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis (NKI-AVL) in Amsterdam behoort al decennialang tot de wereldtop in de verbinding tussen zorg en onderzoek die voor kankerpatiënten het verschil maakt.
Klik hier om het project te bekijken
Ikazia Ziekenhuis - Rotterdam

Het Ikazia ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis gevestigd in Rotterdam Zuid, vlakbij winkelcentrum Zuidplein en Ahoy Rotterdam.In 2010 is op de hoofdlocatie in Rotterdam Zuid gestart met een uitgebreide renovatie van het Ikazia ziekenhuiswaarbij eind 2012 een compleet vernieuwde afdeling Moeder en Kind is geopend.Recool heeft voor de renovatie en uitbreiding van deze afdeling de tijdelijke koelinstallatie verzorgd, bestaande uit een koudwaterinstallatie in master/slave met een totaal koelvermogen van 475 kW.
Klik hier om het project te bekijken
Stadsbrug De Oversteek

Tot eind 2013 wordt in Nijmegen gebouwd aan een nieuwe Stadsbrug. Deze brug over de Waal, met de naam De Oversteek, gaat Nijmegen-West verbinden met Nijmegen-Noord. De brug is ontworpen door Ney-Poulissen en wordt gebouwd door de Bouwcombinatie Stadsbrug Nijmegen, een samenwerking van Max Vögl Nederland en Bam Civiel. In nauwe samenwerking met de bouwcombinatie heeft Recool de betonkoelinstallatie voor het storten van het oprijdek van Stadsbrug De Oversteek verzorgd.
Klik hier om het project te bekijken
Betonkoeling Drontermeer Spoortunnel

Bij de aanleg van de Drontermeer Spoortunnel heeft Recool ook tijdelijke koeling verzorgd. Voor het garanderen van een stabiele uitharding van het beton is een van onze koelcontainers geplaatst.
Klik hier om het project te bekijken
Datacentrum Rotterdam

Voor het datacentrum van een van onze klanten in Rotterdam hebben wij de koeling verzorgd door middel van 100 kW close control airconditioners / airhandlers. Door verder te klikken op onderstaande link kunt u nagaan hoe dit er in de praktijk uit heeft gezien.
Klik hier om het project te bekijken
Proceskoeling DAF

Voor DAF heeft Recool verhuurapparatuur geleverd t.b.v. proceskoeling. Voor de koeling van de olie uit de draaibanken voor de vorming van motoronderdelen is een continue koudwaterstroom belangrijk. Recool heeft dit gerealiseerd door middel van plaatsing van een drietal koudwatermachines met een totale koelcapaciteit van bijna 1 mW. De realisatie van dit project wordt weergegeven in beelden door hieronder verder te klikken.
Klik hier om het project te bekijken
IJsbaan Gorinchem

Dit project laat de brede inzetbaarheid van de verhuurmachines van Recool duidelijk naar voren komen. Recool heeft namelijk, in samenwerking met Bredenoord, alle apparatuur voor een tijdelijke IJsbaan in Gorinchem verzorgd: lage temperatuurkoeling, buffervaten, pompen, koudemiddel, noodstroom enz. Voor een impressie in beelden kunt u hier verder klikken.
Klik hier om het project te bekijken
Ziekenhuis Nijmegen

Voor het Canisius Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen heeft Recool noodkoeling voor het gehele ziekenhuis verzorgt door middel van plaatsing van twee koudwatermachines. De machines zijn op het terrein van het ziekenhuis geplaatst en door middel van waterslangen op het koelsysteem aangesloten, zoals zichtbaar in de volgende beelden.
Klik hier om het project te bekijken
Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA