Recool - Over Recool

Recool is totaalverhuurder in klimaatoplossingen. Door middel van het uitgebreide verhuurassortiment kunnen wij u de oplossing bieden voor vrijwel iedere situatie. Wij bieden oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, koeling, proceskoeling, vochtbeheersing en  ventilatie.

Oplossingen
Wij kunnen u van dienst zijn in diverse situaties: noodkoeling, projectmatige koeling en evenementenkoeling. Ons verhuurprogramma bevat apparatuur met diverse vermogens zodat wij u bij vrijwel alle mogelijke klimaatproblemen, van klein tot groot, van dienst kunnen zijn.

Flexibele huurperiodes
De verhuurmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt of u nu een week wilt huren, enkele maanden of een jaar. Voor langere periodes bieden wij daarnaast de mogelijkheid tot het leasen van de apparatuur. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kunt u contact met ons opnemen.

Werkgebied
De installatie van onze apparatuur wordt desgewenst verzorgd door ons eigen team van monteurs, welke allen beschikken over de juiste kennis en ervaring met betrekking tot alle aspecten van de klimaattechniek. Wij verzorgen onze oplossingen in de gehele Benelux en in Duitsland.

Direct meer informatie over:
Verhuur noodkoeling
Verhuur industriële airconditioning
Verhuur koelmachines
Chiller huren
Koeling serverruimte huren
Proceskoeling huren
Warmtepomp huren

Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA