Tijdelijke Koeling Huren?

De officiële zomerdatum is weer begonnen! Dat betekent goed en warm weer. Heeft u een project waar u tijdelijk additioneel koelcapaciteit nodig heeft door uitval of te weinig capaciteit? Dan kan Recool met een breed leveringsprogramma de oplossing bieden voor vrijwel ieder tijdelijk klimaatprobleem.

Recool is totaalverhuurder in klimaatoplossingen. Tijdens de zomermaanden komt het vaak voor dat men over te weinig koelingscapaciteit beschikt of dat er sprake is van uitval van de permanente apparatuur. 
Juist voor deze calamiteiten kunnen wij een snel passende oplossing bieden, hiermee heeft u de garantie voor een optimaal gekoeld proces. 

Ons uitgebreide leveringsprogramma heeft de perfecte tijdelijke oplossingen voor onder meer magazijnen, productieruimtes, kantoren, ziekenhuizen en verpleeghuizen, sporthallen en evenementententen.

Neem nu nog contact met ons op, want ook advies en ondersteuning in alle fases van uw project vormen voor ons een belangrijk onderdeel van de totaaloplossing. Recool verkoelt uw zomer!


Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA