Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes

De verhuurrooftops van Recool zijn speciaal ontworpen voor tijdelijke koeling van middelgrote en grote ruimtes zoals opslag- en productiehallen, sporthallen en evenementententen. De compleet uitgevoerde packaged huurairconditioners zijn leverbaar in een capaciteitsrange van 8 tot en met 108 kW.

De verhuurrooftops zijn uitgevoerd met warmtepomptechnologie waardoor het mogelijk is om te koelen óf te verwarmen met dezelfde unit. 

De rooftopunit kan eenvoudig buiten (dak of grond) op gesteld worden. Door middel van de flexibele luchtslangen kunnen de units ingezet worden voor luchtuitblaas direct in de ruimte of in een bestaand kanalensysteem. Doordat deze vorm van airconditioning een zeer hoge luchtverplaatsing heeft is deze geschikt om in korte tijd grote ruimtes te koelen. 

Door luchtslangen te verplaatsen of toe te voegen is het eenvoudig om bepaalde ruimtes tijdelijk wel of niet te koelen. Hiermee vormen deze units de perfecte tijdelijke oplossing voor onder meer magazijnen, productieruimtes, kantoren, ziekenhuizen en verpleeghuizen. 

Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA