Update coronavirus

Geachte relatie,

Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Binnen Recool hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten zo goed mogelijk te handhaven.

Contact en bezetting

Onze binnendienst is telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Verhuurvloot

Onze volledige verhuurvloot is beschikbaar en reeds voorbereid op het komende zomerseizoen. Levering van huuroplossingen en eventuele plaatsingen gaat vooralsnog op de bekende wijze door. Indien de plaatsing door onze monteurs verzorgt dient te worden verzoeken wij u om de richtlijnen van het RIVM in verband met veilig en verantwoord werken in acht te nemen. Onze monteur behoudt zich te allen tijde het recht voor om een bezoek af te breken indien deze de veiligheidssituatie op locatie niet verantwoord vindt.

Overige maatregelen

Binnen onze organisatie hebben we de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd, splitsen wij teams in aparte ploegen en stimuleren wij thuiswerken, dit alles om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website en via de e-mail.

Wij wensen u veel sterkte en succes in de komende periode.

Met vriendelijke groet,

 RecoolNieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA