Recool - Duurzaamheid

Recool - Duurzaamheid
Binnen Recool Verhuur heeft milieubewust en duurzaam werken een hoge mate van prioriteit, wij proberen om onze milieubelasting zoveel mogelijk te beperken.

Afvalscheiding
Dit doen wij onder andere door bijvoorbeeld afvalstoffen zoveel mogelijk te scheiden om eventueel hergebruik zo hoog mogelijk te maken. Indien het daarnaast niet mogelijk is om afvalstoffen gescheiden aan te bieden op onze projecten, hebben wij onze monteurs geïnstrueerd om de afvalstoffen mee terug naar onze locatie te brengen om ze zodoende toch te kunnen scheiden.

Energieverbruik
Centraal bij de inkoop van nieuwe verhuurapparatuur staat daarnaast het energieverbruik. Wij proberen om bij vervanging van onze verhuurapparatuur de meest energiezuinige machines aan te schaffen voor het betreffende vermogen. Daarnaast volgen wij ook op het gebied van koudemiddelen de laatste ontwikkelingen op de voet, en proberen wij zoveel mogelijk om indien dit mogelijk is over te stappen op milieuvriendelijke koudemiddelen.

Kortom, hoewel duurzaamheid binnen de verhuurbranche nog niet altijd een al te hoge prioriteit krijgt, probeert Recool om de trends op dit gebied zo veel mogelijk te volgen. Dit om zo milieubewust en energiezuinig mogelijk te werken.

Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA