Recool - Chiller huren

Voor het huren van een chiller bent u bij Recool aan het juiste adres. Ons verhuur assortiment bevat luchtgekoelde chillers vanaf 20 kW tot meer dan 300 kW voor Separate units. Door het huren van meerdere chillers ten behoeve van een master/slave configuratie is het daarnaast eenvoudig mogelijk om koelvermogens te bereiken van meer dan 1 mW.

Huurperiode

U kunt bij ons een chiller huren voor enkele dagen of weken, maar ook meerdere maanden of jaren is mogelijk. Desgewenst verzorgen wij het transport van en naar uw locatie en indien nodig kunnen wij ervoor zorgen de chiller binnen enkele uren geplaatst en inbedrijfgesteld is.

Volledige verhuuroplossing
Bij het huren van een chiller verzorgt Recool naast de apparatuur ook alle toebehoren zoals vloeistofslangen, stroomkabels, buffervaten en waterpompen. Wij bieden u de totaaloplossing en zorgen ervoor dat u weer snel over de benodigde koelcapaciteit beschikt. Alle huur chillers zijn uitgevoerd in speciale stalen verhuurframes en zijn uitermate geschikt voor inzet ten behoeve van proceskoeling, klimaatbeheersing en ijsbaankoeling.

Direct huren?
Wilt u snel een chiller huren? Bel ons dan gratis via 0800 – 69 11 000 en wij zorgen ervoor dat u snel weer volledig over het juiste koelvermogen beschikt!

Meer informatie:
Productassortiment Chillers

Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA