Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA

Het beheersen van de temperatuur binnen een ziekenhuis, verpleeghuis of verzorgingshuis is in veel gevallen noodzakelijk maar gecompliceerd. Een stabiele temperatuur en gefilterde, zuivere lucht is cruciaal. Het uitvallen van de bestaande klimaatapparatuur of het snel stijgen van de buitentemperatuur kan binnen een zorginstelling zodoende voor grote problemen zorgen.

Recool verhuur kan voor vrijwel iedere situatie een oplossing leveren. Indien er snel extra koeling voor een of enkele ruimtes nodig is kunnen wij het probleem eenvoudig en snel oplossen door middel van onze staande, watergekoelde airconditioners. Deze units worden direct in de te koelen ruimte geplaatst waardoor de ruimte direct op een acceptabele temperatuur wordt gebracht.

Voor het conditioneren van een hele gang, afdeling of van de gehele zorginstelling kan een rooftop uitkomst bieden. Deze unit werkt namelijk met luchtslangen, waardoor de apparatuur direct op het bestaande kanalensysteem aangesloten kan worden, en de gezuiverde lucht direct in de te conditioneren ruimtes gebracht kan worden. Een ander belangrijk voordeel is de flexibiliteit, het is eenvoudig om ruimtes wel of niet te koelen door het toevoegen of verwijderen van luchtslangen.

Dient uw ziekenhuis, verzorgingshuis, of verpleeghuis snel te beschikken over extra koeling, neemt u dan contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer. Wij leveren onze apparatuur binnen enkele uren, waarmee u dus snel van het ongezonde en te warme binnenklimaat af bent.