Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA

Binnen de voedingsmiddelenindustrie is koeling in veel gevallen onmisbaar. Bederfelijke grondstoffen of eindproducten moeten gekoeld blijven en specifieke processen moeten onder lage temperaturen uitgevoerd worden. Door ons uitgebreide verhuurprogramma zijn wij in staat om uw in al deze gevallen van dienst te zijn.

Het koelen van gehele ruimtes kan bijvoorbeeld geschieden door middel van koelcelunits, rooftops, en airhandlers in combinatie met koudwatermachines/ chillers. Voor proceskoeling zijn vooral spotkoelers zeer geschikt, doordat deze units beschikken over een, twee of drie flexibele uitblaasslangen welke direct op de te koelen processen gericht kunnen worden.

Wat wij vooral begrijpen is dat iedere situatie van koeling in de voedingsmiddelenindustrie anders is. De grootte van de ruimte varieert, de gewenste temperatuur kan variëren en de beschikbare ruimte voor de koelmachine kan variëren, waardoor de beste oplossing situatieafhankelijk wordt. Wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is, neemt u dan contact met ons via 0800 - 69 11 000. Dan kunnen wij samen met u, op basis van uw specifieke situatie, tot de best mogelijke oplossing van koeling komen.