Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA

Binnen de agrarische sector zijn er diverse situaties te onderscheiden waarin extra of tijdelijke koeling noodzakelijk is. Recool Verhuur kan u in veel van deze situaties van dienst zijn.

Voor situaties waarin u dient te beschikken over tijdelijke of extra aardappelen koeling, groente koeling, fruit koeling, snijbloemen koeling of bloembollen koeling kunnen wij u de geschikte oplossing binnen enkele uren leveren.

Zo bent u verzekerd van gekoelde opslag ten tijde van een hittegolf, een overvloedige oogst of het uitvallen van uw bestaande koeling.


Naast het specifiek koel houden van uw oogst, kunnen wij u echter ook in andere situaties van dienst zijn. Doordat de temperatuur van de koelcelunits flexibel in is te stellen, kunt u bijvoorbeeld het rijpen van fruit, het ontspruiten of ontkiemen van aardappelen en bloembollen en de houdbaarheid van snijbloemen zelf grotendeels controleren.

Heeft u dus extra koeling voor uw aardappelen, groente, fruit of bloemen nodig, neemt u dan contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden voor uw specifieke situatie bespreken.