Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA

Om de werkprestaties van uw medewerkers zo optimaal mogelijk te houden is een geconditioneerde ruimte gewenst. Hoewel veel kantoren tegenwoordig al over airconditioning beschikken kan extra koeling noodzakelijk zijn: het bestaande systeem kan uitvallen of de bestaande koelcapaciteit kan in de warme zomerperiode te laag zijn. Daarnaast kan het huren van koeling gedurende de zomerperiode gewenst zijn indien het kantoorpand nog niet over een eigen airconditioningsysteem beschikt.

Voor al deze situaties kan Recool verhuur u van dienst zijn, en met het uitgebreide verhuurprogramma van koeling en airconditioning kunnen wij daarnaast ook voor alle iedere kantoor grootte een oplossing bieden.

Indien u over airconditioning voor enkele kleinere kantoorruimtes dient te beschikken, vormen portable airconditioners een goede oplossing. Heeft u enkele grotere kantoorruimtes, met meerdere werkplekken, dan kan een staande, watergekoelde airconditioner uitkomst bieden. Dient u tenslotte een heel kantoorpand te koelen dan kunnen wij u van dienst zijn met onze rooftops. Het belangrijkste kenmerk van rooftops is vooral de flexibiliteit omdat u er eenvoudig voor kunt kiezen om bepaalde ruimtes wel of niet te koelen door luchtslangen toe te voegen of weg te halen. Een tweede voordeel van rooftops is daarnaast de eenvoud van plaatsing: de apparatuur kan direct op uw bestaande kanalensysteem aangesloten worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij op het gebied van airconditioning en koeling van kantoorpanden kunnen verzorgen kunt u contact met ons opnemen via 0800 - 69 11 000. Een overzicht van ons verhuurprogramma vindt u daarnaast onder "Producten".