Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA

Het beheersen van de temperatuur binnen datacenters en serverruimtes is cruciaal voor een stabiele werking van de servers binnen de betreffende ruimtes. Doordat de servers zelf veel warmte produceren, is een goede koelinstallatie noodzakelijk.

Recool verhuur kan u bij de koeling van uw datacenter op verschillende manieren van dienst zijn. Wij kunnen voor extra koeling zorgen indien u tijdelijk over extra koelcapaciteit dient te beschikken. Dit is een veelvoorkomende situatie indien, de buitentemperatuur hoog oploopt, en uw bestaande systeem onvoldoende koelcapaciteit heeft. Daarnaast leveren wij ook noodkoeling, waarmee wij u van dienst kunnen zijn bij het uitvallen van de bestaande koelinstallatie in uw datacenter. Een derde belangrijke oplossing die wij kunnen bieden is het leveren van een tijdelijke koelinstallatie, indien er aan uw bestaande koelinstallatie onderhoud gepleegd dient te worden.
Door middel van ons uitgebreid programma van koelmachines en toebehoren zijn wij in staat om voor alle mogelijke situaties koeling te verzorgen: van complete datacentra met tientallen tot honderden servers tot bedrijfsmatige serverruimtes waar slechts enkele servers staan. Doordat wij daarnaast zowel upflow (rechtstreeks op de servers) als downflow (vanaf onder, aan de voorzijde van de servers) airhandlers verhuren, kunnen wij daarnaast voor iedere bestaande situatie de beste oplossing leveren.
Indien u dus tijdelijk over extra koeling dient te beschikken of snel noodkoeling nodig heeft voor uw datacenter of serverruimte, neemt u dan contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer. Wij kunnen dan samen met u bepalen welke apparatuur het meest geschikt is voor het oplossen van uw koelprobleem.