Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA

Binnen de chemische industrie is het gebruik van proceswater cruciaal. Veel chemische processen dienen uit zowel kwaliteitoverwegingen als uit veiligheidsaspecten gecontroleerd en stabiel plaats te vinden. Hiervoor is de beschikbaarheid van gekoeld proceswater een belangrijke voorwaarde. Ons verhuurprogramma bevat een groot aantal koudwatermachines welke het benodigde, koude proceswater produceren. Zeker in de chemische industrie is een stabiele koelinstallatie noodzakelijk, en zonder koeling bestaat de kans dat processen stilgelegd moeten worden.

De situaties waarin wij koeling verzorgen voor de chemische industrie, betreft daarom niet alleen noodkoeling indien de bestaande installatie kapot gaat, maar ook tijdelijke koeling indien aan de bestaande installatie onderhoud gepleegd dient te worden of extra koeling indien er tijdelijk extra capaciteit nodig is. Wij kunnen in alle situaties binnen enkele uren leveren!

Daarnaast bevat ons verhuurprogramma ook drycoolers, waarmee het proceswater hergebruikt kan worden. Zeker gezien de grote hoeveelheden proceswater die in de chemische industrie gebruikt worden, kan dit tot forse waterbesparingen zorgen.

Heeft u dus snel proceskoeling nodig, neemt u dan contact met ons op. Dan kunnen wij voor u nagaan wat er in uw situatie nodig of mogelijk is, en kunnen wij binnen een paar uur voor u de proceskoeling verzorgen.