Nieuws
News
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Koeling tijdens het onderhoud aan uw klimaatinstallatie?
Recool heeft de oplossing Lees verder
Verhuurrooftops voor tijdelijke koeling van grote ruimtes
van 8 tot en met 108 kW Lees verder

NVKL Vianorm VCA

Bij bouwprojecten waar veel met beton gewerkt wordt, is het van belang dat de ontwikkelde warmte in het beton effectief en in een consequent tempo afgevoerd wordt. Dit zorgt ervoor dat het beton evenwichtig uithard zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Daarom wordt er in bouwprojecten steeds meer met in het beton meegestorte buizen gewerkt, waarop een chiller wordt aangesloten.

Door middel van deze constructie van betonkoeling kan de warmte van het beton efficiënt afgevoerd worden. Een ander belangrijk voordeel van betonkoeling is het feit dat de bouwtijden beter voorspelbaar worden. Het drogen van het beton is in een dergelijke constructie minder afhankelijk van de weersomstandigheden, waardoor de kans dat de bouwtijd overschreden wordt verminderd. De chillers welke gebruikt worden voor betonkoeling zijn in 6ft. containers geplaatst. Hierdoor is de apparatuur niet alleen eenvoudig verplaatsbaar, maar is het ook beschermd tegen onder andere weersinvloeden en vandalisme.

Voor meer informatie over het huren van betonkoeling kunt u contact met ons opnemen via 0800 - 69 11 000. Wij kunnen u dan persoonlijk informeren over de toepassingen en de leverbare vermogens.